Wozik?

Wozik? is een toepassing die informatie meegeeft over de plaats waar men zich bevindt. "Wozik?" = "Waar ben ik" in het Brugs dialect.

Wozik-app logo

Hoe werkt Wozik?

Informatie meegeven. Is er een Wozik?-baken in de buurt? Via de Wozik-toepassing ontvangt u informatie over deze locatie op het scherm van uw smartphone of tablet. Korte tekstuele informatie, de inhoud van een externe website (vb. toerisme, openbaar vervoer), foto's en video, er zijn tal van mogelijkheden.
Kleine bakens zowel binnen als buiten. Voor de plaatsbepaling gebruikt Wozik? kleine bakens op batterij die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd. De onopvallende bakens zijn weersbestendig en kunnen dus ook buiten worden gebruikt.

Voordelen van Wozik?

Gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Wozik? is een BlueCRM-product in een nieuwe context. Het is een eenvoudige toepassing die werkt op smartphone en tablet. U heeft geen speciale apparatuur nodig.
Toegankelijk voor iedereen. Bij het ontwerp van de toepassing is specifiek rekening gehouden met toegankelijkheid. Zo hebben ook blinden en slechtzienden, personen met een auditieve beperking of een mobiele handicap toegang tot nuttige info.

Meer over ons WOZIK Privacy-beleid